Неаполітанська Кава "TAFURI ETHIOPIA" , Gemma Leporis Aal - 100% Арабіка Ефіопія сьогодні є одним з основних виробників кави Арабіка, яка вирощується на висоті від 1500 до 2200 метрів над рівнем моря. Кава є невід'ємною частиною культурної ідентичності країни і обробляється переважно методом водою. Відмінною рисою ефіопської кави є позначка Heirloom, яка не вказує на окремий ботанічний сорт, а на колективну систему обробки, в якій врожаї різних виробників, а отже, і різних сортів, об'єднуються і переробляються кооперативом. Щоб усунути недостатню простежуваність сорту, використовується єдина назва. Кава в чашці має ніжний смак і витончену текстуру. У смаку виділяється ніжний аромат жасмину, супроводжуваний легкою кислинкою. У післясмаку відчувається солодкий смак, що нагадує карамель. Походження: Іргачеффе Сорт: Heirloom Висота над рівнем моря: 1550 – 2200 м Обробка: Натуральна Ноти: Абрикос, жасмин, карамель Оцінка SCA: 87,00